085-0600 855

Algemene chirurgie

Algemene chirurgische ingrepen

Op verwijzing van uw huisarts of medisch specialist kunt u een afspraak maken bij onze afdeling Algemene Chirurgie. De chirurgen van deze afdeling voeren algemene chirurgische ingrepen uit, zoals:

Korte wachtlijsten

Uit de basisverzekering vergoed

Persoonlijk contact met één medisch specialist


Anale chirurgie

Anale problemen kunnen zich kenmerken door bloedverlies uit de anus. Bij aambeien en scheurtjes kunt u ook last hebben van jeuk, branderigheid en pijn. Soms zijn er een of meerdere gaatjes in de huid te zien en voelt u een warme zwelling. Dan kan er sprake zijn van een ontsteking van de bilnaad. Medische Kliniek Velsen voert ingrepen uit om aambeien, fistels, fissuren en sinus pilonidalis (haarnestcystes) te verhelpen.


Liesbreuk

Een liesbreuk is een zwakke plek in de buikwand. Hier kan buikvlies of buikvet uitpuilen, dat bij hoesten, persen of tillen naar buiten komt. De uitstulping zit ter hoogte van de lies. Als u veel pijn heeft of wanneer de uitstulping knel zit, dan is een directe operatie nodig. De chirurg verwijdert de uitstulping van het buikvlies of brengt deze terug in de buikholte. Als er in de breukzak een stukje darm zit, dan wordt dit eerst in de buikholte geduwd. De zwakke plek van de liesbreuk (de breukpoort) wordt verstevigd met een kunststof matje. De operatie vindt plaats via een snee in de lies of via een kijkoperatie.

Lees meer op Thuisarts.nl

Navelbreuk

Bij een navelbreuk puilt het buikvlies uit door een zwakke plek in de buikwand. Bij hoesten, niezen of persen, komt de zwelling verder naar buiten. Als u veel pijn heeft en de zwelling niet terug kunt duwen, dan zit de uitstulping knel en is er een directe operatie nodig. Alleen zo kunt u voorkomen dat het weefsel afsterft. Tijdens de ingreep hecht de chirurg de opening, mits deze klein is. Als er sprake is van een grotere breuk, dan wordt er een kunststofmatje gebruikt om de buikwand te verstevigen.

Lees meer op Thuisarts.nl

Waarom Medische Kliniek Velsen?

Absolute aandacht voor patiënten

Er zijn hele korte wachtlijsten, de zorg wordt uit de basisverzekering vergoed en u heeft persoonlijk contact met één en dezelfde specialist die de tijd voor u neemt gedurende het hele traject.

Voor iedere patiënt de beste persoonlijke oplossing

Zorg is altijd maatwerk. Met de inzichten vanuit onze diverse specialisaties, mogelijkheden van nieuwe ontwikkelingen en moderne apparatuur vinden wij de zorgoplossing die het beste bij u past.

Zorgen doen we met elkaar

Wij combineren kennis en kunde. Wij hebben meerdere medische disciplines onder één dak, communiceren via korte lijnen, proberen ingrepen waar mogelijk te combineren en passen de nieuwste inzichten toe in onze kliniek.

Vooruitstrevende aanpak van zorgvraagstukken

Wij investeren in wetenschappelijk onderzoek, moderne apparatuur en scholing om onze patiënten de beste zorg te bieden naar de nieuwste inzichten. Wij willen dat u er beter van wordt. Daar doen wij het immers voor.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij Medische Kliniek Velsen? Neem dan contact met ons op.