Dr Evelijn Beuerle

Functie
Radioloog

BIG-registratienummer
09048630301

Achtergrond
Vanaf januari 2019 ben ik betrokken bij de opbouw en ontwikkeling van de afdeling Radiologie binnen het MKV. Sinds augustus 2020 zijn wij open voor patiënten en daar ben ik zeer blij mee, want dat is tenslotte waarom je dokter bent geworden: om de beste zorg aan patiënten te leveren.

Het is voor mij belangrijk om patiënten met een hulpvraag zonder nodeloze wachttijd op onze afdeling te kunnen zien en op een vriendelijke, maar ook efficiënte manier verder te helpen, met als doel de juiste diagnose en/of behandeling te vinden.

Na mijn middelbare schooltijd in Naarden en Bussum, heb ik Geneeskunde gestudeerd aan het VUMC in Amsterdam. In Utrecht (UMCU) en Almelo (ZGT) ben ik opgeleid tot radioloog. Tijdens mijn opleiding heb ik een ‘interventie’ stage gedaan in Nieuwegein (Antonius) en heb ik de AFIP course in Washington gevolgd.

Na mijn opleiding ben ik gaan werken in het Slotervaart Ziekenhuis en heb ik mij verder gespecialiseerd in de interventie radiologie, met name in de neuro-radiologie. In 2009 heb ik het internationale MSc Diploma Neuro-vasculaire ziekten behaald. In 2017 heb ik het EDINR-diploma behaald en sta ik geregistreerd als Europees neuro-radioloog.

In 2019 en 2020 ben ik verder gaan verdiepen in de musculoskeletale radiologie en vooral in de MSK-interventies.

Opleiding
2017 European Diploma in Neuroradiology
2009 International Master Degree in Neurovascular diseases
2005 Registratie Radioloog, opleiding UMCU en ZGT
1998 Artsexamen, VUMC