085-0600 855

Neurochirurgie

Neurochirurgische ingrepen

Op verwijzing van uw neuroloog of een andere medisch specialist kunt u een afspraak maken bij onze afdeling Neurochirurgie. De chirurgen voeren neurochirurgische ingrepen uit ter behandeling van onder andere:

Korte wachtlijsten

Uit de basisverzekering vergoed

Persoonlijk contact met één medisch specialist

Focus van onze neurochirurgie

Het specialisme neurochirurgie onderzoekt en behandelt plaatselijke aandoeningen. Denk aan de behandeling van hernia’s, kanaalstenose, spondylodese of zenuwbeknelling. Er is een onderscheid tussen lumbale en cervicale aandoeningen. De eerste vorm betreft de rug en de tweede vorm gaat om de nek.

De focus van de neurochirurgen van Medische Kliniek Velsen ligt samen met een team van fysiotherapeuten en pijnspecialisten op de behandeling van aandoeningen van de gehele wervelkolom en perifere zenuwstelsel. Dit zenuwstelsel slaat op de zenuwen die naar de ledematen lopen. In veel gevallen is er een MRI of röntgenfoto (eventueel aangevuld met een CT-scan) nodig om de oorzaak van klachten vast te stellen. Voor de operatie wordt u onder volledige narcose gebracht. In een uitgebreide intake nemen wij de ingreep stapsgewijs met u door.

Waarom Medische Kliniek Velsen?

Absolute aandacht voor patiënten

Er zijn hele korte wachtlijsten, de zorg wordt uit de basisverzekering vergoed en u heeft persoonlijk contact met één en dezelfde specialist die de tijd voor u neemt gedurende het hele traject.

Voor iedere patiënt de beste persoonlijke oplossing

Zorg is altijd maatwerk. Met de inzichten vanuit onze diverse specialisaties, mogelijkheden van nieuwe ontwikkelingen en moderne apparatuur vinden wij de zorgoplossing die het beste bij u past.

Zorgen doen we met elkaar

Wij combineren kennis en kunde. Wij hebben meerdere medische disciplines onder één dak, communiceren via korte lijnen, proberen ingrepen waar mogelijk te combineren en passen de nieuwste inzichten toe in onze kliniek.

Vooruitstrevende aanpak van zorgvraagstukken

Wij investeren in wetenschappelijk onderzoek, moderne apparatuur en scholing om onze patiënten de beste zorg te bieden naar de nieuwste inzichten. Wij willen dat u er beter van wordt. Daar doen wij het immers voor.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij Medische Kliniek Velsen? Neem dan contact met ons op.