085 0600 855

     Orthopedie

Orthopedische behandelingen

Op verwijzing van uw huisarts of een andere medisch specialist kunt u een afspraak maken bij onze afdeling Orthopedie. Onze chirurgen voeren ingrepen uit om orthopedische problemen aan schouder, elleboog, heup, knie en voet te verhelpen. Klik op het plusje hieronder om alle behandelingen per lichaamsdeel te bekijken.

Elleboog

Klik op de naam van de behandeling voor meer informatie.

 

Heup

Klik op de naam van de behandeling voor meer informatie.

Voet

Klik op de naam van de behandeling voor meer informatie.

Korte wachtlijsten

Uit de basisverzekering vergoed

Persoonlijk contact met één medisch specialist


Orthopedie: goed bewegen zonder pijn

De orthopedisch chirurgen behandelen aandoeningen of letsels van botten, gewrichten, spieren, en pezen in het gehele lichaam. De orthopedisch chirurgen stellen een diagnose en zetten vervolgens, in nauw overleg met u, een behandeling in. Deze behandeling kan zowel niet-operatief (bijvoorbeeld fysiotherapie of een injectie) als operatief zijn (bijvoorbeeld een gewrichtsprothese). Een operatie wordt altijd verricht door uw ‘eigen’ orthopedisch chirurg, die u ook op de polikliniek heeft gezien.

De wachttijden voor zowel het spreekuur als voor een operatieve behandeling zijn korter dan 1 week. Vaak kan binnen één bezoek een diagnose worden gesteld en een behandeling worden gepland. Mocht er voor een operatie worden gekozen, dan plannen wij direct een operatiedatum met u.

Waarom Medische Kliniek Velsen?

Absolute aandacht voor patiënten

Er zijn hele korte wachtlijsten, de zorg wordt uit de basisverzekering vergoed en u heeft persoonlijk contact met één en dezelfde specialist die de tijd voor u neemt gedurende het hele traject.

Voor iedere patiënt de beste persoonlijke oplossing

Zorg is altijd maatwerk. Met de inzichten vanuit onze diverse specialisaties, mogelijkheden van nieuwe ontwikkelingen en moderne apparatuur vinden wij de zorgoplossing die het beste bij u past.

Zorgen doen we met elkaar

Wij combineren kennis en kunde. Wij hebben meerdere medische disciplines onder één dak, communiceren via korte lijnen, proberen ingrepen waar mogelijk te combineren en passen de nieuwste inzichten toe in onze kliniek.

Vooruitstrevende aanpak van zorgvraagstukken

Wij investeren in wetenschappelijk onderzoek, moderne apparatuur en scholing om onze patiënten de beste zorg te bieden naar de nieuwste inzichten. Wij willen dat u er beter van wordt. Daar doen wij het immers voor.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag persoonlijk te woord om toe te lichten wat onze kliniek voor u kan betekenen.