085-0600 855

Orthopedie

Orthopedische ingrepen

Op verwijzing van uw huisarts of medisch specialist kunt u een afspraak maken bij onze afdeling Orthopedie. De chirurgen voeren ingrepen uit om orthopedische problemen te verhelpen, zoals:

Korte wachtlijsten

Uit de basisverzekering vergoed

Persoonlijk contact met één medisch specialist


Artrose aan knieën en heupen

Door artrose verandert het kraakbeen in uw knieën en heupgewricht. Hierdoor kunt u slechter ter been zijn, met pijn en stijfheid in knieën en heup. Onze chirurg onderzoekt het gewricht en verricht aanvullend onderzoek (röntgen- of MRI-onderzoek) om de behandelmogelijkheden te bekijken. Die informatie wordt met u besproken, net als de voor- en nadelen van een operatie. Soms is het een optie om bijvoorbeeld delen aangegroeid bot te verwijderen of het gewricht door een kunstgewricht te vervangen. Deze ingrepen vinden met een ruggenprik of onder volledig narcose plaats.

Lees meer op Thuisarts.nl


Hereditaire Multiple Exostosen - Multipele Osteochondromen (HME-MO)

Hereditaire Multiple Exostosen - Multipele Osteochondromen (HME-MO) wordt gekenmerkt door een grote aantal benige botuitgroeiingen. De bekken, ribben, schoudergordel en pijpbeenderen worden als gevolg aangetast. Osteochondromen gaan vaak met HME samen. Dit zijn goedaardige tumoren die op de botten voorkomen. Deze tumoren zijn grillig, variëren in vorm en kunnen erg groot worden. De osteochondromen worden in kaart gebracht met een totale-lichaams-MRI, uitgevoerd door de specialist die u gedurende dit traject begeleidt. Voor de operatie wordt u volledig onder narcose gebracht. De ingrepen worden verricht door een team bestaande uit onze orthopeed en de plastisch chirurg. De orthopeed verwijdert de botafwijking nadat de plastisch chirurg zorg heeft gedragen voor de weke delen van huid/spier/zenuwen en bloedvaten.

Waarom Medische Kliniek Velsen?

Absolute aandacht voor patiënten

Er zijn hele korte wachtlijsten, de zorg wordt uit de basisverzekering vergoed en u heeft persoonlijk contact met één en dezelfde specialist die de tijd voor u neemt gedurende het hele traject.

Voor iedere patiënt de beste persoonlijke oplossing

Zorg is altijd maatwerk. Met de inzichten vanuit onze diverse specialisaties, mogelijkheden van nieuwe ontwikkelingen en moderne apparatuur vinden wij de zorgoplossing die het beste bij u past.

Zorgen doen we met elkaar

Wij combineren kennis en kunde. Wij hebben meerdere medische disciplines onder één dak, communiceren via korte lijnen, proberen ingrepen waar mogelijk te combineren en passen de nieuwste inzichten toe in onze kliniek.

Vooruitstrevende aanpak van zorgvraagstukken

Wij investeren in wetenschappelijk onderzoek, moderne apparatuur en scholing om onze patiënten de beste zorg te bieden naar de nieuwste inzichten. Wij willen dat u er beter van wordt. Daar doen wij het immers voor.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij Medische Kliniek Velsen? Neem dan contact met ons op.