Over Medische Kliniek Velsen

Per 1 november 2019 start Medische Kliniek Velsen met plastische chirurgie, gynaecologie en neurochirurgie. Begin 2020 volgen algemene chirurgie, kaakchirurgie, radiologie en orthopedie. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de oplevering van de operatiekamers, de verpleegafdeling en de polikliniek. In het zorgconcept van Medisch Kliniek Velsen staat de patiënt op nummer één en is alles gericht op hoge kwaliteit van zorg en servicegerichtheid. Naast de patiënt staat ook de zorgverlener centraal.

In Medische Kliniek Velsen is er weer tijd voor de verzorging en behandeling van de patiënt. De aankleding van de kliniek is totaal anders dan men van een ziekenhuis of  kliniek zou verwachten. De binnenhuisarchitect heeft gezorgd voor een luxe hoteluitstraling. Wie bij Medische Kliniek Velsen binnenstapt voelt zich eerder op vakantie in een luxe hotel dan in een medische kliniek.

Onze medewerkers

Cees-Jan Oostwouder

Cees-Jan Oostwouder

Functie
directeur/anesthesioloog – pijnspecialist

BIG registratie nummer
49032941701

Achtergrond
In het LUMC ben ik van 1993-1998 opgeleid en nadien ben ik jarenlang werkzaam geweest in het NWZ. In januari 2018 heb ik het topklinische ziekenhuis vaarwel gezegd, om vanuit de visie van de zorgverlener zorg op te zetten die meer gericht is op het welzijn van de patiënt en op innovatie en doorontwikkelen van de zorg.


Dr Robert Kanhai

Dr. Robert Kanhai

Functie
directeur/plastisch en reconstructief chirurg

BIG registratie nummer
29046368601

Achtergrond
In het VUMC te Amsterdam ben ik opgeleid tot plastisch en reconstructief chirurg, inhoudend eerst een vooropleiding algemeen heelkunde in het UMCU van 1999 tot 2002 en mijn vervolgopleiding in het VUMC van 2002 tot 2005.
In 2001 ben ik gepromoveerd op het onderwerp “Borstvergroting bij man-naar-vrouw-transsexuelen”.
Na het voltooien van mijn opleiding in 2005 ben ik begonnen in het OLVG te Amsterdam. Gezien het feit dat aldaar geen grote reconstructieve ingrepen konden worden gedaan nam ik afscheid in 2009 en vervolgde mijn carrière in het toenmalige MCA geheten NWZ te Alkmaar.

Lees meer


Nicolette Haasnoot

Nicolette Haasnoot

Functie
manager

Opleiding
  • Sociologie, gespecialiseerd in arbeid & organisatie (MSc).
  • Human Resource Management (BBA)
Achtergrond
Tijdens mijn studie sociologie heb ik mij verdiept in vraagstukken in het Nederlands zorgstelsel, zoals de machtsstructuur/protocollering in de zorg en de invloed daarvan op de arbeidsmotivatie van hulpverleners.

Lees meer


Manuela Blom

Manuela Blom

Functie
hoofd OK/operatieassistent

Achtergrond
Van 1991 tot 1994 heb ik de opleiding gevolgd tot operatieassistent.

Direct na mijn opleiding ben ik naar `Zwitserland gegaan om daar te werken in Hôpital Cantonal Fribourg. Daar heb ik een paar jaar met veel plezier gewerkt in met name de disciplines orthopedie en chirurgie.

Lees meer


Suzanne Woudstra

Suzanne Woudstra

Functie
hoofd polikliniek/polikliniek medewerkster

Achtergrond
Mijn carrière startte als psychiatrisch verpleegkundige in het Dijk en Duin alwaar ik 3 jaar met veel plezier heb gewerkt. Vervolgens heb ik mij laten omscholen tot doktersassistente.

Afgelopen 11,5 jaar heb ik met veel plezier gewerkt op de poli plastische chirurgie in Noordwest ziekenhuis groep in Alkmaar waarvan de afgelopen 3 jaar als coördinatrice. Mijn werkzaamheden waren o.a. operatieplanning en poli-coördineren.

Lees meer