Plastische chirurgie

Reconstructieve en esthetische ingrepen

Op verwijzing van uw huisarts of medisch specialist kunt u een afspraak maken bij onze afdeling Plastische Chirurgie. Voor sommige zorg moeten wij eerst toestemming van uw verzekeraar aanvragen. Dan pas kunnen wij u behandelen en worden de kosten vergoed. De plastisch chirurgen voeren dan reconstructieve en esthetische ingrepen uit, zoals:

Korte wachtlijsten

Persoonlijk contact met één medisch specialist

Meerdere disciplines onder één dak

Focus van onze plastische chirurgie

Plastische chirurgie richt zich op het herstel van de vorm in combinatie met de functie van een lichaamsdeel. Vaak is dit nodig omdat er sprake is van een aangeboren of een verworven afwijking door bijvoorbeeld een ongeval, infectie of een operatie. De ingrepen kunnen onder plaatselijke of volledige narcose verricht worden. Een boven- of onderooglidcorrectie kan bijvoorbeeld onder een plaatselijke verdoving worden verricht.

Tijdens de intake ontmoet u de plastisch chirurg die ook de operatie uitvoert. U bespreekt op dat moment uw wensen en verwachtingen met de chirurg, die op zijn beurt een advies op maat geeft. U kunt rekenen op een eerlijk en open gesprek over het verwachte resultaat, de eventuele risico’s en het herstel. Wij hebben tot doel om de vorm en functie zoveel mogelijk naar uw wensen te herstellen.

Waarom Medische Kliniek Velsen?

Absolute aandacht voor patiënten

Er zijn hele korte wachtlijsten, de zorg wordt uit de basisverzekering vergoed en u heeft persoonlijk contact met één en dezelfde specialist die de tijd voor u neemt gedurende het hele traject.

Voor iedere patiënt de beste persoonlijke oplossing

Zorg is altijd maatwerk. Met de inzichten vanuit onze diverse specialisaties, mogelijkheden van nieuwe ontwikkelingen en moderne apparatuur vinden wij de zorgoplossing die het beste bij u past.

Zorgen doen we met elkaar

Wij combineren kennis en kunde. Wij hebben meerdere medische disciplines onder één dak, communiceren via korte lijnen, proberen ingrepen waar mogelijk te combineren en passen de nieuwste inzichten toe in onze kliniek.

Vooruitstrevende aanpak van zorgvraagstukken

Wij investeren in wetenschappelijk onderzoek, moderne apparatuur en scholing om onze patiënten de beste zorg te bieden naar de nieuwste inzichten. Wij willen dat u er beter van wordt. Daar doen wij het immers voor.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag persoonlijk te woord om toe te lichten wat onze kliniek voor u kan betekenen.