Urologie


Ingrepen aan urinewegen en geslachtsorganen

Op verwijzing van uw huisarts of medisch specialist kunt u een afspraak maken bij de afdeling Urologie. Voor de volgende aandoeningen kunt u terecht bij onze specialisten:

Plasklachten

Erectiestoornis

Goedaardige afwijkingen van balzak en of zaadballen
(hydrocele, spermtocele, varicocele)

Penisafwijkingen
(bijvoorbeeld kromstand van penis)

Sterilisatie

Besnijdenis

Hersteloperatie na sterilisatie

Recidiverende urineweginfecties

Focus op wat voor u belangrijk is

Onze specialisten van urologie richten zich op ziekten in de organen die betrokken zijn bij de urinewegen en mannelijke voortplantingsorganen. Misschien heeft u te maken met vervelende klachten of wilt u een belangrijk besluit nemen met oog op de toekomst. In beide gevallen gaan onze specialisten graag open met u in gesprek, zodat zij u van een eerlijk advies kunnen voorzien dat past bij uw levensstijl, thuissituatie en hobby’s. Zo kunt u erop rekenen dat we onze medische kennis en ervaring met u delen, net als de risico’s en voordelen van verschillende behandelingen. Van u horen we graag wat u ervaart en wat u belangrijk vindt in het leven. Op die manier kunt u met alle beschikbare kennis en op basis van uw eigen behoeften de juiste beslissing maken.

Ontmoet ons team

Vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag persoonlijk te woord om toe te lichten wat onze kliniek voor u kan betekenen.