Urologie

Ingrepen aan urinewegen en geslachtsorganen

Op verwijzing van uw huisarts of medisch specialist kunt u een afspraak maken bij de afdeling Urologie. Voor de volgende aandoeningen kunt u terecht bij onze specialisten:

Plasklachten

Erectiestoornis

Goedaardige afwijkingen van balzak en of zaadballen
(hydrocele, spermtocele, varicocele)

Penisafwijkingen
(bijvoorbeeld kromstand van penis)

Sterilisatie

Besnijdenis

Hersteloperatie na sterilisatie

Recidiverende urineweginfecties

Korte wachtlijsten

Uit de basisverzekering vergoed

Persoonlijk contact met één medisch specialist

Focus op wat voor u belangrijk is

Onze specialisten van urologie richten zich op ziekten in de organen die betrokken zijn bij de urinewegen en mannelijke voortplantingsorganen. Misschien heeft u te maken met vervelende klachten of wilt u een belangrijk besluit nemen met oog op de toekomst. In beide gevallen gaan onze specialisten graag open met u in gesprek, zodat zij u van een eerlijk advies kunnen voorzien dat past bij uw levensstijl, thuissituatie en hobby’s. Zo kunt u erop rekenen dat we onze medische kennis en ervaring met u delen, net als de risico’s en voordelen van verschillende behandelingen. Van u horen we graag wat u ervaart en wat u belangrijk vindt in het leven. Op die manier kunt u met alle beschikbare kennis en op basis van uw eigen behoeften de juiste beslissing maken.

Aandacht voor uw behoeftes en belangen

Wij geloven dat de zorg om patiënten moet draaien en willen het daarom graag nét iets anders doen. Het beste van alle werelden wordt gecombineerd: de inzichten van een academisch ziekenhuis, luxe verzorging van een privékliniek, inzet van nieuwe ontwikkelingen in de praktijk en de kennis van specialisten die zich continu laten bijscholen.

Dit betekent dat wij ons inzetten om u snel te helpen. U krijgt onze volledige aandacht en toewijding. Bij een ingrijpende gebeurtenis, zoals een operatie, ontzien wij u zoveel mogelijk. Tijdens de opname wordt u intensief begeleid en zetten we hoog in op uw comfort en een pijnvrije behandeling. U heeft gedurende het hele traject te maken heeft met een en dezelfde specialist. Uw behoeftes en belangen staan voorop; precies zoals zorg ooit bedoeld was. Zo kunt u zonder zorgen de allerbeste zorg ontvangen.

Ontmoet ons team

Drs Garry Pigot

Waarom Medische Kliniek Velsen?

Absolute aandacht voor patiënten

Er zijn hele korte wachtlijsten, de zorg wordt uit de basisverzekering vergoed en u heeft persoonlijk contact met één en dezelfde specialist die de tijd voor u neemt gedurende het hele traject.

Voor iedere patiënt de beste persoonlijke oplossing

Zorg is altijd maatwerk. Met de inzichten vanuit onze diverse specialisaties, mogelijkheden van nieuwe ontwikkelingen en moderne apparatuur vinden wij de zorgoplossing die het beste bij u past.

Zorgen doen we met elkaar

Wij combineren kennis en kunde. Wij hebben meerdere medische disciplines onder één dak, communiceren via korte lijnen, proberen ingrepen waar mogelijk te combineren en passen de nieuwste inzichten toe in onze kliniek.

Vooruitstrevende aanpak van zorgvraagstukken

Wij investeren in wetenschappelijk onderzoek, moderne apparatuur en scholing om onze patiënten de beste zorg te bieden naar de nieuwste inzichten. Wij willen dat u er beter van wordt. Daar doen wij het immers voor.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag persoonlijk te woord om toe te lichten wat onze kliniek voor u kan betekenen.