Voor verwijzers

Intercollegiaal overleg?

Medische Kliniek Velsen voor verwijzers is gericht op samenwerking zodat we persoonlijke zorg aan patiënten bieden. Bij Medische Kliniek Velsen vindt u meerdere disciplines onder één dak, zodat patiënten op een centrale plek passend en met aandacht worden geholpen. Er zijn vrijwel geen wachtlijsten en de zorg wordt uit de basisverzekering vergoed. Onze specialisten werken via korte lijnen samen, bij voorkeur ook met verwijzers. Zo kunnen we de gebundelde kennis inzetten om iedere patiënt persoonlijke zorg te leveren.

Onze specialismen

Korte wachtlijsten

Uit de basisverzekering vergoed

Persoonlijk contact met één medisch specialist

Onze werkwijze

Medische Kliniek Velsen voor verwijzers hanteert de volgende aanpak:

  • Huisartsen die zijn aangesloten bij ZorgDomein kunnen patiënten via ZorgDomein digitaal voor alle bovengenoemde behandelingen naar Medische Kliniek Velsen doorverwijzen.

  • Voor intercollegiaal overleg kunt u contact opnemen via 085 0600 857.

Radiologie

  • Voor röntgenfoto’s (beschikbaar vanaf 1 september) hoeft u niet te overleggen; uw patiënt kan dezelfde dag zonder afspraak terecht tot 16.30 uur.

  • Voor een echo kan uw patiënt zelf een afspraak maken. De wachttijd is over het algemeen niet langer dan 3 werkdagen. Mocht u direct een echografie van uw patiënt willen, bel dan 085 0600 851. Wij zullen uw patiënt dezelfde dag nog zien.

  • Voor een MRI kan uw patiënt zelf een afspraak maken. De wachttijd is niet langer dan 5 werkdagen. Mocht er noodzaak zijn om toch eerder het onderzoek te verrichten, bel dan 085 0600 851. Wij zullen er alles aan doen om een geschikt moment op de MRI te vinden.

  • Voor intercollegiaal overleg met onze afdeling Radiologie kunt u bellen naar 06 51 55 65 30.

In principe worden de radiologieverslagen van alle onderzoeken dezelfde dag of de daaropvolgende ochtend digitaal naar u verstuurd. Bij belangrijke of onverwachte afwijkingen wordt u persoonlijk geïnformeerd, mits u een telefoonnummer hebt doorgegeven waarop u bereikbaar bent.

Telefoonwijzer

Wij geloven dat de zorg om patiënten moet draaien en willen het daarom graag nét iets anders doen. De inzichten van een academisch ziekenhuis, luxe verzorging van een privékliniek, praktische inzet van nieuwe ontwikkelingen en up-to-date kennis van specialisten worden gecombineerd. Zo kunnen we patiënten de allerbeste zorg bieden. Als verwijzer speelt u hierin een belangrijke rol. We kunnen patiënten alleen goed van dienst zijn als we de lijnen met u kort houden. Daarom kunt u hieronder een telefoonwijzer met onze directe gegevens downloaden. Die is bedoeld om de toegankelijkheid tot onze specialisten voor u te vergroten.

Waarom Medische Kliniek Velsen?

Absolute aandacht voor patiënten

Er zijn hele korte wachtlijsten, de zorg wordt uit de basisverzekering vergoed en u heeft persoonlijk contact met één en dezelfde specialist die de tijd voor u neemt gedurende het hele traject.

Altijd een persoonlijke oplossing

Zorg is altijd maatwerk. Met de inzichten vanuit onze diverse specialisaties, mogelijkheden van nieuwe ontwikkelingen en moderne apparatuur vinden wij de zorgoplossing die bij u past.

Zorgen doen we met elkaar

Wij combineren kennis en kunde. Wij hebben meerdere medische disciplines onder één dak, communiceren via korte lijnen, proberen ingrepen waar mogelijk te combineren en passen de nieuwste inzichten toe in onze kliniek.

Moderne aanpak van zorg

Wij investeren in wetenschappelijk onderzoek, moderne apparatuur en scholing om onze patiënten de beste zorg te bieden naar de nieuwste inzichten. Wij willen dat u er beter van wordt. Daar doen wij het immers voor.